Pegging

En liten sak du kan göra alldeles gratis tillsammans med din partner är att lyssna på vår podd: Snippets. Just nu har vi släppt ännu en säsong på engelska. Vi lovar att skapa fler säsonger på svenska framöver.

Säsong 6 handlar om sexfantasier. Lyssna till oss när vi pratar om hur dina sexfantasier kan förbättra ditt sexliv och din relation. Vi berättar om hur du gör för att dela med dig av dina sexfantasier på ett bra sätt. I några av avsnitten pratar vi även om de möjliga missförstånd som finns kring sexfantasier och delandet av dem. Men framförallt de stora fördelar som vi ser i att dela med dig.

Du finner oss på flera podcast-plattformar: “Snippets – The Lovers Podcast”.
Några länkar kan du finna här.

Om du gillar var vi gör – prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev.
Skicka oss ett e-mail
så adderar vi dig till vår lista.
Ett annat sätt att följa oss är att gilla oss på Instagram och vår Facebook page.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.